El bailaor El Yiyo farà un espectacle gratuït a Badalona

  0
  118

  Badalona celebrarà el diumenge 25 de febrer el Dia d’Andalusia amb un acte institucional, que tindrà lloc a les 18 hores a la plaça de la Vila, i amb l’actuació posterior del bailaor badaloní El Yiyo al teatre Margarida Xirgu. L’espectacle serà gratuït i caldrà arribar a l’acte mínim 30 minuts abans de l’hora d’inici.

  El Yiyo actuarà al Teatre Margarida Xirgu a partir de les 19 hores representant el seu nou espectacle Jubileo, en el qual convida el públic a unir-se en una celebració i una festa familiar. Amb només 25 anys, el badaloní Miguel Fernández Ribas, més conegut amb el seu nom artístic ‘El Yiyo’, és ja un dels bailaors amb més projecció del panorama actual. Acompanyen a El Yiyo, Carmen Amador i Joaquín ‘El Duende’ al cant, José ‘El Mosquito’ a la percussió i Ádam Pérez a la guitarra. Un espectacle de flamenc en viu que permetrà al públic experimentar plenament aquesta expressió artística popular.

  L’entrada per l’espectacle és gratuïta, però l’aforament és limitat. Per a més informació podeu trucar al telèfon: 93 483 28 22.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí