El Círcol serà l’única entitat cultural de Badalona que participarà en la campanya ‘Cap butaca buida’

  0
  124

  El Teatre El Círcol serà l’única entitat de Badalona que participarà en la campanya ‘Cap butaca buida’. Ho farà el 16 de març amb el concert d’Andrea Motis. Altres entitats culturals de la ciutat, com l’empresa municipal Badalona Cultura, han decidit no unir-se a la iniciativa que pretén omplir tots els teatres de Catalunya el 16 de març.

   

  Campanya cap butaca buida: omplir tots els teatres el dissabte 16 de març

  Cap Butaca Buida neix amb un objectiu tan ambiciós com possible: convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques. Proposen el repte d’omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el proper dissabte 16 de març de 2024. Que no quedi cap butaca buida. Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que volem que es converteixi en una celebració anual.

  Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out, la Corporació Catalana de MItjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. No obstant això, el seu èxit depèn de cadascun de nosaltres. Tria la teva butaca i comparteix el repte amb tota la teva gent: el proper 16 de març, tu ets el protagonista de la major representació teatral que s’ha fet mai a Catalunya.

  CONSULTA EL MAPA AMB TOTS ELS ESPAIS I ESPECTACLES: https://www.capbutacabuida.cat/ca/espais.html

   

  Concert Andrea Motis al Círcol

  Josep Traver i Andrea Motis són dues de les figures més conegudes dins del món jazzístic català. Motis n’ha estat un dels grans talents joves i prolífics, i Traver, per la seva banda, acumula una carrera contrastada i eclèctica a través de diversos estils propers al jazz i la música nord-americana. Tots dos fa anys que es coneixen gràcies a la Sant Andreu Jazz Band -on Motis va començar a fer les primeres passes, i amb qui Traver ha col·laborat en diverses ocasions-, i des d’aleshores els seus camins s’han anat creuant contínuament fins al dia d’avui.

  COMPRA ENTRADES: https://elcircol.cat/esdeveniment/andrea-motis-amb-josep-traver/

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí