El Barça ofega la Penya al tercer quart (63 a 78)

0
    21
    jawai.JPG

09/12/2012
    Els blaugranes s'han endut el derbi gràcies a la feina al tercer quart, en el que només han encaixat 2 punts.

El Barça Regal s'ha endut el derbi contra la Penya en un partit en el que ha sapigut posar-se el mono de treball per imposar la lògica.
    Els verd-i-negres han pogut treure el seu bàsquet a estones i han treballat fins el final, però han topat amb un Barça sòlid al darrere que només ha encaixat 2 punts al tercer quart.
    A més, l'encert exterior dels blaugranes -la preocupació de Maldonado a la prèvia- ha tornat a estar per sobre del 40%, i amb alguns triples en moments puntuals ha acabat amb les opcions de partit de la Penya.

La Penya regala la línia de 3
    El Barça ha agafat ràpid els primers avantatges en el marcador (3 a 11) amb molta agressivitat en defensa i un joc fàcil i col·lectiu al davant, que els ha permès llançar 11 triples al primer quart.
    De fet, els blaugranes han anotat en 7 dels 8 primers atacs, i en el 6é ja ho havien fet tots els jugadors.
    El temps mort obligat de Maldonado no ha pogut aturar la sangria d'un equip que ha rebut 26 punts i no ha entrat en bonus.

S'iguala el nivell físic
    Al segon quart la dinàmica del partit ha canviat. La Penya ha mirat de travar el partit i la jugada li ha sortit bé. Després d'una antiesportiva i 5 pilotes perdudes seguides entre els dos equips, els verd-i-negres s'han col·locat a un punt (35 a 36) amb dues jugades d'un Fisher agressiu. Pascual ha tret l'artilleria pesada abans d'acabar el quart, i el Barça ha agafat aire en els últims instants (38 a 42).

10 a 0 i moribunds per inanició
    A la tornada dels vestidors, el Barça ha etzibat un 10 a 0 definitiu, no perquè fos una diferència irrecuperable, sinó perquè la Penya ja havia remuntat un cop.
    El cansament mental ha passat factura i l'equip ho ha intentat amb el llançament de 3, la seva millor arma, però no ha estat encertat.
    A més, els de Xavi Pascual han sabut tancar les opcions de passada des de dins de la zona i la Penya ha perdut moltes pilotes. El parcial 2 a 14 de quart ha deixat els verd-i-negres a la UVI però amb constants, a l'espera del cop definitiu del Barça.

Navarro i Sada donen el cop de gràcia
    Un 0 a 4 inicial pel Barça, aconseguia la màxima de 19. Maldonado ha assegut a Quezada, que ha rebut la xiulada del públic, i l'equip ha reaccionat amb l'agressivitat de Fisher i Pere Tomàs per col·locar-se a 13 (50 a 63) amb 6 minuts per jugar, però després d'un temps mort, Navarro i Sada han tornat a mantenir la renda de 19 des del triple, i la Penya ha seguit treballant fins els 15 finals