El barri de Canyadó celebra 50 anys

  0
  Canyado.jpg

  16/02/2018 – Els actes commemoratius s'inauguren aquest divendres 16 de febrer amb una exposició a la Biblioteca de Canyadó i Casagemes.

  Aquest 2018 el barri de Canyadó està d'aniversari i és que celebra 50 anys de vida. Tot i que és el 1958 quan es crea administrativament el barri, no és fins al 1968 quan Canyadó es comença a omplir de vida amb la creació dels primers habitatges: Sant Jordi.

   

  Per aquest motiu, i coincidint amb el 20è aniversari de la Festa Medieval, 30è del Micaquer i 40è de l'associació de veïns, la Comissió Pro 50è aniversari ha organitzat diversos actes des del mes de febrer fins a l'octubre.

   

  Canyadó, Porta de Llevant

   

  En primer lloc, aquest divendres, 16 de febrer, la Biblioteca de Canyadó i Casagemes-Joan Argenté, acull a les 7 de la tarda, la inauguració de l'exposició 'Canyadó, Porta de Llevant', que recollirà la història del barri, de la gent gran, les entitats i les festes tradicionals.

   

  També, durant els pròxims mesos el barri té previst celebrar jocs al carrer, concerts, cicle de conferències, visites guiades, la presentació d'un llibre d'Enric Farreras i la seva festa major, entre altres.