El barri de la Morera cantarà per homenatjar a les víctimes de la Haissa

  0
  49
  Concert Tardor Morera.jpg

  08/10/2014 – El concert, que anirà a càrrec del grup badaloní Gospel Sentits, tindrà cita aquest dissabte 11 d'octubre a les 20h, a l'Escola Salvador Espriu.

  A ritme de gospel anirà el Concert  de Tardor a la Morera que organitza l’AMPA de l’Escola Salvador Espriu per aquest dissabte, 11 d’octubre a les 20 hores, a càrrec del grup badaloní Gospel Sentits.

   

  L’entrada del concert tindrà un preu individual de 5 euros solidaris amb les víctimes de l’incendi de la fàbrica Haissa, ja que l’Associació de Veïns de la Morera serà l’encarregada de destinar els fons recaptats a sufragar el monument que s’ubicarà a la plaça Treballadors de la Haissa.

   

  Gospel Sentits va néixer l’any 2002 a Badalona i interpreta a quatre veus de gospel i espirituals negres. És un grup format per una setantena de cantaires amateurs amb esperit jove i amb ganes de gaudir tot cantant. No fa gaire, l’any 2010, van editar el seu primer disc ‘En clau de gospel’.

   

  Per altra banda, des del passat mes de juliol entitats i veïns del barri de la Morera i d’arreu de la ciutat van iniciar una campanya solidària de recaptació de fons per a finançar un monument que retrà homenatge als sis obrers que van perdre la vida al incendi de la fàbrica textil Haissa, que enguany se celebra 40 anys. L’objectiu d’aquesta campanya és fer front els 3.000 euros de l’escultura que ja està elaborada per Laia Soler, alumna de l’Escola d’Art i Disseny Pau Gargallo de Badalona.

   

  El concert tindrà cita a l’Escola Salvador Espriu, situada al carrer Reina Elisenda, s/n.