El barri de Llefià estrena el nou ambulatori del Gran Sol

  0
  cap.jpg

  28/07/2014 – El CAP obre aquest dilluns de forma parcial amb metges de família, personal d’infermeria i personal d’atenció a la ciutadania.

  Aquest dilluns 28 de juliol comença a funcionar de manera parcial el nou Centre d’Atenció Primària Gran Sol, situat al carrer Doctor Bassols, 112-130. En aquest centre gestionat per l’Institut Català de la Salut hi treballaran, en aquesta primera fase d’inici d’activitat, metges de família, personal d’infermeria i personal d’atenció a la ciutadania.

   

  A partir de l’entrada en servei del nou CAP Gran Sol, la ciutat de Badalona canvia la seva organització d’àrees bàsiques de salut (ABS). Per aquesta raó, una part dels ciutadans de Llefià canviarà de centre d’atenció primària. Tots els canvis que afecten a aquestes persones s’han comunicat de manera personalitzada des de l’Institut Català de la Salut. A més, s’han dut a terme altres accions comunicatives, com ara l’establiment d’un punt d’informació al CAP Llefià.

   

  El desplegament dels serveis del nou CAP Gran Sol es farà de manera progressiva. A finals d’any estarà en funcionament tot el centre i el nou CAP donarà resposta en atenció primària, salut mental i consultes externes de les especialitats de cirurgia i dermatologia.