El barri del Congrés està de festa major

  0
  Congres.jpg

  09/05/2014 – El barri celebrarà diverses jornades gastronòmiques, esportives i culturals a càrrec de les Associacions de Veïns del Congrés i Joaquim Ruyra.

  El barri del Congrés també està de festa major, i és que el passat diumenge, 4 de maig, diversos carrers van acollir la cursa popular d’uns 5km destinada a tot el públic i organitzada per l’Associació de Veïns del Congrés.

   

  A més, aquest dissabte 10 de maig de 17 a 20h, se celebra una botifarrada popular amb l’objectiu de gaudir d’una tarda de festa i convivència al Poliesportiu La Regalèssia (carrer Sant Mar, 6). Per altra banda, l’Associació de Veïns Joaquim Ruyra, situada també al barri del Congrés, organitza per aquest dissabte, de 9 a 17h, un torneig de petanca i un dinar de germanor a la seva seu situada al carrer Joaquim Ruyra, s/n.

   

  De cara al proper cap de setmana, concretament el dia 17 de 17 a 19h, el poliesportiu de l’associació Joaquim Ruyra acollirà una sardinada amenitzada amb l’actuació de diversos grups i, fins i tot, havaneres. I finalment, el proper 25 de maig a les 12h es realitzarà al local de l’entitat una paella de germanor.