El BBC assumiria la temporada dels equips de Preferent del Sant Josep i jugarien de verd-i-negre

  0
  69
  Arxiu

  Integrar els tres equips de Preferent del CB Sant Josep (Infantil A, Cadet A i Júnior A) durant la temporada 2021 – 2022 a la base formativa del Badalona Bàsquet Club (BBC) és la solució que ha proposat l’Ajuntament de Badalona al club groc-i-lila, amb el suport del BBC i de la Federació Catalana de Basquetbol, en un comunicat publicat aquest dijous.

  El CB Sant Josep encara ha d’acceptar aquesta proposta municipal i que “en cap cas suposa la pèrdua de cap dret esportiu pel CB Sant Josep, que els recuperaria de forma íntegra per a la temporada 2022-23″.

  La direcció esportiva del club, encapçalada per Ferran Laviña, i totes les despeses de la temporada 2021 – 2022, anirien a càrrec del BBC i els conjunts del Sant Josep lluiran la samarreta verd-i-negra, jugant els seus partits a l’Olímpic (pistes annexes). Des de la BBC no es contemplaria la possibilitat d’incorporar el sènior A de Copa Catalunya.

  D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ja ha presentat els horaris disponibles al pavelló de La Mina per a entrenaments de la resta de conjunts i l’Ademar ha cedit una hora seva de Països Catalans. També s’està gestionant la possibilitat que puguin jugar al pati de l’escola i executar entrenaments.

  El CB Sant Josep disposa de tot un any per fer les obres necessàries al seu pavelló d’acord amb la llicència sol·licitada, amb un cost total de 300.000€ (ja s’ha invertit 30.000€) i que permeten l’obertura de la instal·lació.

  Per al proper dimarts, el Club ha convocat una Assemblea Extraordinària per als socis i s’exposarà la situació actual de l’entitat i el seu futur. La junta actual ja ha traslladat la seva possibilitat de presentar la dimissió en la mateixa jornada de l’Assemblea.

  COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE BADALONA

  El Govern municipal ha aconseguit una solució perquè tots els nens i nenes del CB Sant Josep continuïn jugant a Badalona aquesta temporada. Es tracta d’una solució que, a més, permetrà al club disposar d’un any de marge per a fer totes les obres necessàries al seu pavelló d’acord amb la llicència sol·licitada i que permetrien l’obertura de la instal·lació. Es tracta d’una solució que l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ja ha proposat tant als responsables del BBC com als de la Federació Catalana de Bàsquet i davant la situació d’excepcionalitat ha estat ben rebuda.

  La solució és la següent:

  – La nova pista esportiva de Pere Martell, que tindrà un cost de 100.000 euros, així com la cessió de diferents pistes esportives a escoles municipals com s’està fent fins ara, donaran cobertura als equips inferiors, que continuaran lluint la samarreta del club groc i lila.

  – Pel que fa als equips que militen a lligues preferents -infantil, cadet i júnior-, que requereixen un pavelló cobert per a la celebració dels partits oficials, el Badalona Bàsquet Club -BBC- els assumeix i d’aquesta manera poden jugar a les seves instal·lacions de Badalona. Es tracta d’una mesura provisional, només per aquesta temporada, i que en cap cas suposa la pèrdua de cap dret esportiu pel CB Sant Josep, que els recuperaria de forma íntegra per a la temporada 2022-23

  – A més, el BBC també assumeix l’estructura esportiva del CB Sant Josep de forma temporal per aquesta temporada.

  – Amb la totalitat dels nens i les nenes jugant a Badalona, sense perdre cap dret esportiu i sense la necessitat de fer cap acomiadament, el CB Sant Josep disposa de tot un any per fer les obres necessàries al seu pavelló d’acord amb la llicència sol·licitada i que permeten l’obertura de la instal·lació: arranjament de la paret mitjanera del pavelló amb la finca d’un propietari, canvi en la instal·lació de les cistelles o rehabilitació integral de la coberta, entre d’altres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí