S’acosta la conversió en parc de la riera de Pomar

  1
  65

   

  L’ajuntament de Badalona, per via de l’Area Metropolitana de Barcelona ha encarrefat un projecte que millorar el barri de Pomar. El projecte consisteix , en una fase inicial, convertit la Riera de Pomar en un parc, des de la rotonda de la Riera de Cayadó fins l’Avinguda de la Cerdanya. La redacció del projecte executiu fase 1 anirà des de la rotonda del Parc de la riera Canyadó passant pel pas elevat sobre la riera Pomar corresponent a l’avinguda de Carlemany, i fins a l’espai confrontant amb el Mercat de Pomar. Aquest àmbit té una superfície aproximada de 19.500 m2.

  Apart de la recuperació de la riera, el consistori també es planteja urbanitzar un parc en aquest tram de la riera. S’ha de vigilar perque el projecte haurà de mantenir un sistema de camins i s’haurà d’analitzar la inundabilitat.A més, el nou parc inclourà zones d’esbarjo, bancs i zones infantils.

  Segons Albiol, “és d’aquells projectes que passen cada vint anys a Badalona” i afirma que era una de les seves promeses electorals.

   

   

  1 COMENTARI

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí