El Betúlia acull la presentació del llibre sobre la sobirania catalana ‘Anatomia d’un desengany’

  0
  anatomia.JPG

  22/01/2014 – L'obre del catedràtic Germà Bel serà presentada per Jordi Ballesteros (Òmnium Cultural) i l'acte comptarà amb les intervencions del regidor i diputat Ferran Falcó (CiU) i de l'exregidor badaloní López Guardiola.

  L’Espai Betúlia acull aquest dijous -19.30h- la presentació del llibre Anatomia d’un desengany, del doctor i catedràtic en Economia Germà Bel. L’acte, presentat per Jordi Ballesteros (Òmnium), comptarà amb les intervencions del diputat i regidor de CiU Ferran Falcó i de l’exregidor socialista Francesc López Guardiola.

   

  Anatomia d’un desengany, editat aquest 2013, parla sobre el creixement accelerat, durant els darrers anys, del suport a la independència de Catalunya entre la ciutadania i intenta respondre si es tracta d’un fenomen conjuntural o definitiu. Per fer-ho, l’autor tracta de diseccionar la relació entre Espanya i Catalunya, en diferents àmbits, i plasma que, pot ser, el fet de plantejar dues úniques opcions –assimilació o secessió- és la causa de que cada cop més catalans prefereixin la segona.

   

  Germà Bel (Les Cases d’Alcanar, 1963) és doctor en Economia per la Universitat de Barcelona, màster en Economia per la Universitat de Chicago i actualment catedràtic d’Economia Aplicada en la Universitat de Barcelona. Va ser diputat per Barcelona a les eleccions de l’any 2000 pel PSC. És també autor del llibre Espanya, capital París (2011).