La plaça de la Vila s’estrena com a espai de Wi-Fi pública i gratuïta

  0
  43
  Wi-fi plaça de la Vila.jpg

  22/01/2014 – La instal·lació és fruit de l'acord amb Jazztel, que establirà set punts més d'accés a la plaça Trafalgar i al parc de Lloreda en dues o tres setmanes.

  La plaça de la Vila de Badalona és des d’aquesta setmana un espai amb Wi-Fi gratuït. La instal·lació d’aquest punt d’accés a Internet, 24 hores al dia, és fruit de l’acord establert entre l’Ajuntament de Badalona i l’empresa de telecomunicacions Jazztel per accelerar el desplegament de fibra òptica en aquesta ciutat, amb una inversió de 14 milions d’euros per part de l’operadora. L’acord contempla també la instal·lació de vuit punts Wi-Fi que seran gestionats per l’Ajuntament, amb el suport tècnic de Jazztel, per a l’ús de tots els ciutadans. En unes dues o tres setmanes es posaran en marxa els quatre punts Wi-Fi previstos a la plaça Trafalgar i els tres del parc de Lloreda.

   

  Com connectar-se al nou servei BDN Wi-Fi?

  L’Ajuntament de Badalona ha editat un díptic on s’expliquen els passos a seguir per poder connectar-se a Internet a través d’aquests tres punts d’accés Wi-Fi des dels ordenadors portàtils, telèfons mòbils Smartphone, PDA i tablets.

   

  Per accedir al servei per primer cop, els usuaris hauran de cercar la xarxa bdnwifi, registrar-se i omplir un formulari on hauran de facilitar un número de mòbil i un correu electrònic. A continuació el sistema enviarà automàticament i de forma gratuïta un missatge SMS al número de mòbil especificat per l’usuari amb la clau que haurà de fer servir per connectar-se al sevei bdnwifi.