El Betúlia fa un lloc a Teresa Pàmies dins dels seus Clàssics de la Narrativa

  0
  33
  Pàmies imatge (AJB_MITJA).jpg

  27/01/2014 – El cicle literari ofereix aquest dimarts una nova sessió, amb l'activista, periodista i escriptora catalana com a tema central.

  L’Espai Betúlia va obrir el passat novembre una nova edició dels Clàssics de la Narrativa dels segles XIX i XX, que té la intenció d’acostar els clàssics a un públic ampli. Enguany, i sense deixar de banda el rigor i l’exigència habituals, el programa proposa endinsar-se en l’anomenada “literatura del jo”, és a dir, literatura autobiogràfica (memòries, dietaris, autobiografies…). Es tracta d’una de les eines essencials per a conèixer la trajectòria dels grans narradors, els seus anhels més íntims, les seves preocupacions, el seu cercle relacional, les seves preferències literàries o el seu periple creatiu.

   

  Després de parlar sobre Simone de Beauvoir, aquest dimarts -19.30h- serà el torn de Teresa Pàmies, activista política, periodista i escriptora catalana que va morir el passat 2012. La presentació anirà a càrrec de la doctora en Literatura per la UAB i professora de la Universitat de les Illes Balears Mercè Picornell.