El Bétulo presumeix de remeres mundialistes

  0
  CvecjyYXYAE5pBD.jpg

  27/10/2016 – Mercè Feliu i Lourdes Puigbarraca participen al campionat del món de rem de mar a Mònaco.

   

  El Club Nàutic Bétulo podrà dir per sempre més que compta dins de les seves files amb dues remeres absolutament internacionals. El passat 20 d’octubre, el luxós Principat de Mònaco acolliria la celebració del Mundial de rem de mar, una de les disciplines més dures dins del món del rem.

   

  El campionat, disputat per clubs, donaria la benvinguda a prop de 700 embarcacions procedents d’una trentena de països diferents. Entre tot exèrcit de remers, hi havia dues dones defensant els interessos de Badalona.

   

  La Mercè Feliu i la Lourdes Puigbarraca, del CN Bétulo, van participar al Mundial en la modalitat de duet. Les remeres grogues competirien en el heat de classificació, buscant l’accés per la final.

   

  Només les 20 millors embarcacions (10 de cada sèrie) podrien entrar en la lluita definitiva pel podi. Feliu i Puigbarraca es quedarien a les portes de la final, ja que acabarien la seva sèrie en onzè lloc (24:40.89), a quasi dos minuts de l’embarcació francesa de la Baie de Sant Malo portada per Emmanuelle Legrand i Frédérique Dyèvre (23:00.28).

   

  En la final ‘B’ del Mundial, les representants del Bétulo quedarien en tercera posició (prova de set participants), fent un temps de 21:57.37 minuts. Les britàniques Cheesman i Gummery (21:35.92) i les nord-americanes Latz i Axon (21:00.34) ho farien millor que les de Badalona.