El Bilbao Basket, a l’expectativa per Álex Suárez

  0
  117291_81_124384_81.jpg

  06/07/2015 – El club basc es podria beneficiar de la voluntat del Madrid de cedir al jugador a un equip que disputi competició europea la pròxima temporada.

   

  No està gens clar que Álex Suárez pugui continuar jugant al FIATC Joventut la pròxima temporada. L’acord entre la Penya i el Reial Madrid pel traspàs dels seus drets és una realitat, però ara falta perfilar on jugarà Suárez el pròxim curs.

   

  El jugador menorquí ja ha manifestat en nombroses ocasions que la seva primera opció és el FIATC Joventut, club on ha completat tota la seva formació. Sembla que el Madrid, però, veuria amb millors perspectives buscar una cessió a un equip que disputi l’Eurocup.

   

  El nou contracte que vincularà Suárez amb el club blanc augmenta considerablement el seu salari i la Penya no el pot assumir en la seva totalitat. És en aquest context on el Bilbao Basket entra en escena. Un jugador com Suárez entraria dins de l’esquema d’equip de Sito Alonso, segons Solobasket.

   

  En aquest cas, l’únic que podria afavorir el FIATC Joventut és la qüestió econòmica. El Bilbao també ha de conviure amb unes condicions molt ajustades i té difícil poder assumir la totalitat de la nova fitxa de Suárez.