El Front Marítim viu un cap de setmana carregat d’activitats

  0
  38
  DSCF2644.JPG

  06/07/2015 – En motiu de les festes del Progrés i de la Mora, els barris han celebrat un ampli ventall d'activitats en diversos punts dels barris.

  Aquest cap de setmana el barri del Progrés i de la Mora han estat de festa major amb un ampli ventall d'activitats en diversos punts dels barris. Entre els quals destacar la celebració de la cinquena edició del torneig de futbol sala infantil a la plaça del Gas, la cantada d'havaneres al port de Badalona i les quatre hores continues de salsa, amb la participació de diverses escoles de ball i l'actuació en directe del grup 'El Chalu y su ritmo carabeño'.

   

  Una de les altres alternatives, que l'Associació de Veïns del Front Marítim ha volgut repetir per segon any, ha etat la festa de l'aigua al passeig Marítim.

   

  D'altra banda, entre les novetats d'enguany, s'ha destacat el canvi d'ubicació de la exhibició castellera, a càrrec de les colles Micacos de Badalona i Sagrada Família; que com era tradició es realitzava al passeig Marítim, però dissabte es va realitzar a la plaça del Vaixell Maria Assumpta. "El Progrés està dividit per les vies del tren i la nostra intenció és fer arribar la festa a tots els punts del barri", ha explicat l'entitat veïnal del Front Marítim.

   

  A més, els castellers de Badalona van aconseguir descarregar un 7de7, però també van aixecar un pilar de quatre, 4de7, 2id3de7 i Pde5, mentre que els de Sagrada Família, un 3de7 i 5de6, entre altres.