El Boet assalta Casagemes a la pròrroga (72 a 76)

30
    j9.JPG

13/11/2013
    Carceller va forçar la pròrroga i va liderar un equip ple de jugadors amb passat a la comarca

La Minguella no va poder sumar la 5a victòria de la temporada i va caure a casa contra el Boet Mataró a la pròrroga per 72 a 76

Els maresmencs, entrenats pel badaloní Alberto Peña i amb molts jugadors que han passat per equips de la comarca, arribaven a Casagemes amb una línia ascendent de joc i encadenant 4 victòries seguides.

De fet, el 0 a 9 de sortida ja avisava de la dificultat del rival. Només 11 punts de Guerra al 1r quart responien l'ofensiva visitant, però poc a poc la Minguella va anar ajustant la defensa i li va anar agafant la mesura al partit.

Amb un triple del propi Guerra, els blaus es posaven per davant 17 a 14 i van ampliar la diferència fins el 29 a 18 amb un nou triple ara de Navarro
    El Boet va aturar la sangria amb una defensa zonal en els 3 últims minuts de quart, que li va permetre recuperar el desavantatge abans de la mitja part (31 a 31).

A la represa, la igualtat en el marcador va ser la tònica. Marc Hermoso marcava diferències amb la seva intensitat, mentre que Carles Canals dirigia anotava i desgastava la defensa de la Minguella. L'exbase del Girona a la Leb Or, va forçar fins a 11 faltes personals. Van ser però 2 tirs lliures de Joan Carceller els que van forçar la pròrroga, en la que els visitants van arribar millor mentalment, i el propi Carceller va liderar el triomf.

La Minguella ara afronta la part complicada del calendari. Dissabte a les 19:15 jugarà a la pista del Mollet, i després li tocarà rebre l'Arenys, visitar El Masnou i jugar a la pista del Salt.