El Neus permet l’estrena del Ripoll (88 a 85)

0
    26
    j9.JPG

13/11/2013
    Els colomencs van caure contra un rival directe que encara no havia guanyat cap partit a la lliga

El Neus no va poder sumar el 3r triomf de la temporada i va caure a la pista del Ripoll, que encara no havia guanyat cap partit, per 88 a 85

Els de Mauro Valenciano van anar gairebé sempre per davant per distàncies curtes en un partit molt igualat.
    De fet, tant el 1r com el 3r període van acabar en empat, i el Neus va iniciar l'últim quart amb els 6 punts de renda que s'havia guanyat al 2n.

Al final però, l'empenta i les ganes de guanyar dels locals, van pesar més que qualsevol altre cosa, i a falta de 4 minuts, el Ripoll va igualar el matx per acabar imposant-se.

El proper partit del Neus serà diumenge a les 19:30 a La Colina contra La Bisbal