El Bufalà aconsegueix una gran victòria

0
    40

Els de Badalona sabien de la importància d'aquest partit i van endur-se la primera victòria del 2014 enfront un Boet dur de rossegar(4-2). El partit va estar igualat durant tota la seva durada fins que el Bufalà va saber endur-se'l al seu terreny.

El Bufalà arribava al partit amb la necessitat de puntuar, ja que en els últims compromisos només havien aconseguit un punt dels nou possibles. Així doncs, els jugadors començarien el partit amb ganes i amb un Boet que no pensava posar-los les coses fàcils.

El partit començava amb un Bufalà amb ganes de marcar i llençats en atac i en els primers minuts provocarien bastantes ocasions i amb bastanta insistència, va ser gràcies a aquestes ganes en atac que van fer que al minut 10 els de Badalona es posessin per davant de la mà d'un gran Francesc Peña que perforava la porteria rival.  Aquest gol donava empenta als badalonins que no per això aturarien el seu atac, però en lloc de provocar un segon gol va passar totalment en contrari i els visitants van aconseguir empatar el marcador de la mà d'Oumar Kondjira al minut 22

Aquest gol va fer reaccionar al Bufalà ja que no volien encadenar una altra derrota i quan només havien passat cinc minuts, al 27, Tomàs Dominguez anotava el segon gol del partit per als de Badalona. El partit portava un ritme molt intens i així seguiria després del gol del Bufalà, aquest ritme va fer que en una de les ocasions del Boet, tornessin a igualar el marcador , era al minut 37 quan Ismael Pajuelo transformava el segon gol pels visitants. Amb aquest resultat s'arribava a la segona part la qual prometia ser molt emocionant i intensa.

La segona part començava amb l'igualada en el marcador, i aquest resultat no va durar gaire temps i és que igual que va passar a la primera meitat, els de Badalona van sortir molt intensos en defensa i sobretot en atac i al minut 49 aconseguien avançar-se un altre cop al marcador gràcies a Carlos Garcia. Aquest cop per això no tornaria a passar el mateix i la bona defensa duta a terme pels jugadors de Carlos Munuera va fer que al minut 56 anotessin el quart gol i augmentessin la distància amb el Boet gràcies al gol de Roger Cascales.

A partir d'aquí el Bufalà va dedicar-se a mantenir l'avantatge aconseguida i no deixar escapar aquesta victòria, victòria que podria haver perillat quan al minut 62 Francesc Peña va ser expulsat per segona groga. Tot i això el marcador no va moures més.

Amb aquesta victòria el Bufalà ocupa la setena posició amb 35 punts mentres que el Boet es situa setzè amb 18 punts.