El Lloreda deixa escapar tres punts vitals

0
    27
    lloreda previa.JPG

El Lloreda perd un partit contra un rival assequible en els últims minuts del partit(1-2). Tot i anar per davant durant gairebé tot el partit, el Turo Peira va saber guanyar el partit en uns últims grans 10 minuts.

El partit davant del qual es trobaven els jugadors del Lloreda era de vital importància ja que la victòria els aproparia a la zona d'ascens a primera catalana.

Així doncs els jugadors locals van sortir amb ganes i amb constants ocasions per a avançar-se. Va ser gràcies a aquest esforç que al minut 33 Hèctor Sequera aconseguia posar el marcador a favor dels de Badalona i posava les opcions del Lloreda amb bona pinta després d'aquest gol. Els darrers minuts de la primera part van ser una còpia dels inicis però sense que cap dels dos equips pogués culminar cap jugada. Per tant, s'arribava al descans amb una lleugera avantatge per als locals.

La segona part va tenir uns inicis defensius i és que els dos equips van disposar de poques opcions fins a les acaballes del partit. Va ser al minut 79 quan el Turo Peira va revolucionar el partit de la mà de Tomàs Garcia que empatava el partit i permetia als visitants creure en opcions. El gol va deixar molt tocats als de Lloreda, va ser tal el cop encaixat pel gol que just quan passaven cinc minuts, al 84, Sergi Beltran avançava als visitants amb un gran xut.

El partit arribava així al final amb el 1-2 al marcador i l'afició i els jugadors del Lloreda es quedaven amb cara de pòquer en veure que en tan sols deu minuts s'havia perdut un partit de vital importància.

Amb aquest resultat el Lloreda es situa cinquè amb 36 punts mentre que el Turo Peira ocupa la desena posició amb 25 punts.