El Bufalà deixa escapar dos punts a casa

0
    28

El Bufalà es deixa dos punts de vital importància a casa contra l'Arenys(2-2). Tot i el gran partit realitzat pels de Badalona, no va ser suficient per superar a un combatiu Arenys que mai va donar el partit per perdut i va aconseguir treuren un punt.

Els jugadors del Bufalà es trobaven davant d'un partit de vital importància i de màxima exigència, ja que una victòria contra l'Arenys suposaria recuperar les primeres places perdudes en la jornada anterior. La importància del partit es podia veure en tots dos conjunts i és per això que els inicis van ser molt explosius i amb ocasions per ambdós equips.

Aquesta intensitat va acabar recompensant a un equip i aquest va ser el Bufalà que al minut 21 va veure com Francesc Peña perforava la porteria visitant i els avançava en el marcador, a partir d'aquí el partit va calmar-se una mica i els dos equips van passar a tenir un futbol més de control que ofensiu. Aquesta ofensiva la vam poder veure a les acaballes de la primera part quan el conjunt arenyenc va donar-ho tot per aconseguir la igualtat al marcador. I així va ser quan al minut 39 el visitant Duwa Jaiteh va aconseguir marca després d'acabar una jugada col·lectiva i va fer que el seu equip anés a la mitja part amb empat a un gol.

Començava la segona part i els badalonins no s'estaven per bajanades i no volien que el partit se'ls escapés per res, aquesta intensitat va fer que quan només feia quatre minuts que havia començat la segona part  Antonio Martínez avançava als de Badalona i els donava una empenta per endur-se'n el partit. El partit seguia amb la igualtat que el caracteritzava i va ser l'Arenys el que amb l'entrada de dos jugadors frescos va revolucionar el partit i al minut 65 va empatar el partit de la mà d'Aleix Amatller. La duresa aplicada pels jugadors de l'Arenys en el tram fina del partit va fer que els de Badalona no poguessin materialitzar les darreres opcions de les quals van disposar i el partit va acabar amb empat.

Amb aquest empat el Bufalà es situa tercer però degut al gol average sisè, a l'igual que l'Arenys que aquest sí que manté la tercera plaça.