El Bufalà empata amb el Cabrils

0
    41

El Cabrils empata un partit en el qual va haver de remuntar dos cops(3-3). Els de Badalona van anar per darrere durant gairebé tot el partit però al final van ser capaços de treure un empat.

Els de Badalona tenien un partit, a priori, fàcil pel que fa a la classifiació però que ven aviat es trobarien amb la realitat i se'n adonarien que el partit no seria gens fàcil. I la dificultat del partit arribaria ven aviat quan al minut 9 el jugador visitant Bilal Ghazouan avançava el Cabrils amb un gran gol. Els locals, però, tindrien una ràpida reacció i en una gran internada traurien un penal a favor en el minut 11 i Alejandro Campaña s'encarregaria de transformar-lo i empatar el partit.

Després d'aquest inici tan intens, els locals aconseguirien porta el partit al seu terreny i passarien a dominar el partit amb bones accions i grans combinacions fins que al minut 26 el jugador local Dani Jurado posaria per davant els locals. Així doncs, el tram final de la primera part acabaria amb poques accions per part dels dos equips i amb la victòria local momentània.

La segona part començaria amb el Cabrils molt llençat a l'atac i que buscava tornar l'empat al marcador, i aquesta insistència faria que al minut 65 el jugador Omar Camara poses l'empat a 2 en el marcador. El Bufalà havia sortit adormit i el Cabrils ja ho havia aprofitat i ho tornaria a fer quan al minut 77 s'avançarien de la mà de David Requena. El Bufalà, llavors, reaccionaria immediatament quan al minut 78 posava l'empat al partit de la mà de Tomàs Dominguez.

El Bufalà segueix ocupant la sisena posició amb 43 punts mentre que el Cabrils es situa tretzè amb 30 punts.