El Museu de BDN connecta amb Europa a través de Twitter i la #MuseumWeek

  0
  museum week.JPG

  25/03/2014 – El Museu de Badalona participa a la MuseumWeek, la primera setmana europea dels museus a Twitter, en la qual participen un total de 54 museus espanyols.

  El Museu de Badalona participa a la MuseumWeek, la primera setmana europea dels museus a Twitter. Un total de 54 museus espanyols formen part d’aquesta iniciativa ideada per la xarxa social. Del 24 al 30 de març, Twitter posarà en marxa l’etiqueta #MuseumWeek. La idea inicial de la xarxa social ha estat desenvolupada pels museus més rellevants d’Europa amb l’objectiu de posar en contacte els ciutadans amb l’art, la història o la ciència d’una manera innovadora i interactiva.

   

  Tots els interessats en el món del museus podran utilitzar l’etiqueta #MuseumWeek per preguntar o consultar allò que vulguin en relació als fons, les col·leccions o les donacions, o a les tasques dels professionals que treballen en algun dels museus que participen en la iniciativa. Un responsable del museu al qual s’hagi adreçat la pregunta o la consulta serà l’encarregat de respondre la qüestió.

   

  A més, l’organització de la MuseumWeek proposarà cada dia de la setmana un tema sobre el qual usuaris de la xarxa social preguntaran, discutiran i intercanviaran experiències. D’aquesta manera es vol establir un diàleg a través de Twitter entre els usuaris i els museus més importants d’Europa.

   

  A part de l’etiqueta #MuseumWeek, si es vol fer alguna consulta específica sobre el Museu de Badalona es pot utilitzar l’adreça de twitter @museubdn.