El Bufalà empata amb el líder i l’Unificació Badalona Sud guanya

0
    39

26/02/2013 – En el duel directe pel liderat del grup quart, Cirera i Bufalà van empatar a zero. L'Unificació Badalona Sud va sorprendre al Barceloneta vencent per 4-3

Els dos millors del grup quart de Tercera Catalana van enfrontar-se el passat cap de setmana en un matx en què es dirimia quin dels dos ocuparia la primera plaça de la categoria al final de la jornada. Tots dos arribaven en sengles bons moments de forma i volien superar al rival per tal de no desprendre's del primer lloc fins al final de curs. De fet, ser primer suposa pujar automàticament a Segona mentre el segon es veu en la necessitat de jugar una fase de promoció. Ambdós van respectar-se en excés i van preferir arriscar ben poc. De perdre, el Bufalà s'hauria allunyat massa del liderat. Així doncs, l'empat a zero al final no es del tot negatiu pels interessos badalonins. Els de Cristian Teruel continuen segons a dos punts dels mataronins. Diumenge vinent l'equip rebrà a l'Arenys, qui es novè i acumula quatre triomfs seguits.

Al grup onze l'Unificació Badalona Sud va aconseguir una gran victòria que el deixa molt a prop de sortir de la zona de descens directe. L'equip rebia a un Barceloneta que malgrat estar situat en el centre del grup portava una brillant ratxa de cinc victòries consecutives. Però lluny de sortir atemorits per les credencials rivals, els badalonins van fer una primera part espectacular, en què l'Unificació va marxar a vestidors superant als barcelonins per 4-0. Flores, que en va fer tres, i Prados van ser els golejadors. Però el partit va complicar-se al segon temps. El Barceloneta va posar-se 4-3 i encara quedaven vint minuts de partit. L'Unificació va quedar-se amb nou homes però va acabar vencent, donant-li al partit un halo final d'heroïcitat absoluta. Amb el triomf l'equip empata els quinze punts de l'Esquerra de l'Eixample. Aquesta propera jornada els badalonins visiten el Celtic, quart classificat.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Guerrero; Jurado, Cascales, Peralta, Blanc, Muñoz, Peña (Martínez), Rubio, Santos (Llamas), García (Puertollano), Ramón (Cano)

Unificació Badalona Sud: Urrutia; Florez, Oussama, Prados, López, Flores (Zapata), Miguel (Salazar), Espada (Cruz), Zurita (Cortés), Sáez, García