Unificación Llefià i Lloreda segueixen estancats

0
    27

26/02/2013 – Els dos badalonins de Segona Catalana segueixen instal·lats en un moment de forma irregular que dificulta les seves opcions d'ascens a Primera

Després de vèncer en el derbi ciutadà fa dues jornades, el Lloreda ha encadenat ara dues derrotes consecutives que l'han deixat sense opcions de poder apropar-se als millors del grup dos de Segona Catalana. Diumenge l'equip va caure a domicili al camp del Carmelo, el quart del grup. Els badalonins van empatar el gol inicial dels locals, gràcies a una diana de Coll. Però en la segona meitat el Carmelo va fer dos gols més per acabar guanyant per 3-1. Els de Víctor Álvarez es mantenen en setena posició amb 31 punts, catorze punts per darrera de la segona posició i set per sobre de la zona perillosa. Aquest cap de setmana el Lloreda tindrà un compromís molt complicat, ja que rebrà a casa al Canyelles, l'actual intractable líder que acumula cinc victòries consecutives.

Qui tampoc aixeca cap és l'Unificación Llefià, que ja porta quatre partits sense vèncer. Quan semblava que caminava amb pas ferm cap a la consecució del campionat, l'equip que dirigeix Jordi Souto sembla haver-se estancat fins al punt que ha vist com ha perdut el liderat i a sobre ja no sembla tenir assegurada ni la segona posició. En el darrer partit, l'equip rebia precisament al seu immediat perseguidor, el Turó de la Peira. El partit va ser igualat i poc abans del descans Valverde va avançar als de Llefià. I quan només faltaven tres minuts, els barcelonins van empatar. L'Unificación té 45 punts, tres més que el tercer i dos menys que el líder. L'equip intentarà tornar a guanyar aquesta setmana contra el Tiana.

ALINEACIONS

CF Lloreda: Valenzuela; Reinoso, Lombardo, Montilla, Castro, Coll, Picas, Vilches, Pérez, Barbancho, López

Unificación Llefià: León; Santana, Oliver, Rodríguez, Abad (Benítez), García (Flores), Azañón, Parra (López), Valverde (Ramos), Machado (Mejía), Monterde