El Bufalà no apareix a Pineda

0
    28

14/01/2014 – L'any no va començar gens bé pel Bufalà el qual va perdre a Pineda de manera abultada(4-0). D'aquesta manera el Bufalà perd el co-liderat i perd posicions degut a les victòries dels seus perseguidors.

El Bufalà disputava aquest cap de setmana un dels partits més importants que ha tingut aquesta temporada. El partit a Pineda, enfrontava els dos millors equips del grup, i els badalonins no en van sortir ben parats.

El partit va començar intensament per part dels dos equips però els de Pineda van refredar el partit abans de el esperat pel Bufalà i al minut 11, Christian Gàlvez feia el primer gol per als locals. A partir del gol els locals no van baixar el ritme i al minut 16, Manuel Carmona marcava el segon gol i deixava molt tocats els de Badalona. Durant els 30 minuts restants, els visitants intentarien remuntar però sense encert. Així doncs, s'arribava al descans amb 2-0 al marcador i amb molta feina per fer per part del Bufalà.

Començava la segona part i el Bufalà ho seguia intentant però no trobava la porteria en cap moment i llavors va arribar el que ningú dels visitants volia: el Poble Nou 200 al minut 55 perforava la porteria badalonina de la mà de Mamadou Kanteh i sentenciava el partit. A partir d'aquí el partit seria un intent de marca del Bufalà però sense intent, i era el Poble Nou 2000 el que marcava el quart gol mitjançant Mamadou Kanteh.

Així doncs, els badalonins perden el liderat del grup i passen a ocupar la sisena posició del grup però només a tres punts del líder, que és el Poble Nou 2000.