El Bufalà no suma enfront el Can Parellada

0
    20

El conjunt badaloní va sortir malament i va anar sempre a remolc(2-5). Els de Badalona van remuntar dos cops però ja no van saber tornar a posar-se per davant.

El partit que es jugava a Bufalà era un partit entre dos rivals directes, les poques opcions de play-off passaven per aquest partit i els de Badalona no van estar a l'altura.

El partit va començar molt intens i la demostració d'això és que en els deu primers minuts ja s'havien marcat dos gols. Els visitants van ser els primers en avançar-se de la mà de Oscar Campano que al minut 4 posava per davant als visitants. La reacció no va tardar en aparèixer i tan sols dos minuts més tard, al minut 6, els locals posaven l'empat al lluminós  mitjançant Antonio Martínez.

A partir d'aquest moment el partit va calmar-se i es va poder veure un futbol de contenció però aquest  va durar poc, i en una internada dels visitants en van treure un penal que transformaria Francisco Javier Espinosa al minut 22. A l'igual que al principi, la reacció local no tardaria en produir-se i vuit minuts més tard, al 30, els locals empataven el partit un altre cop de la mà de Antonio Martínez.

Quan semblava que s'arribaria a la mitja part amb aquest resultat, els visitants van aconseguir muntar un bon contraatac i posava per davant els visitants, i Francisco Javier Espinosa aconseguia el seu segon gol. Amb el 2-3 s'arribava al descans.

El pas pels vestidors semblava que serviria pels locals que ja havien encaixat 3 gols en tan sols 45 minuts, però la cosa no va ser així i al minut 55 el jugador visitant Oscar Campano marcava el seu segon gol i el quart del seu equip i deixava mig sentenciat el partit. L'afició local esperava una reacció igual que les dues anteriors però aquesta tampoc va aparèixer i al minut 61, Oscar Campano marcava el seu tercer gol i cinquè de l'equip.

Així doncs, el Bufalà es troba en sisena posició amb 49 punts mentre que el Can Parellada ocupa la setena posició amb 45 punts.