El Bufalà segueix sense guanyar

0
    46

El Bufalà perd a domicili i encara no coneix la victòria en aquest 2014(1-0). Aquest cop el rival era l'Argentona que va marcar un solitari gol al final del partit. Els de Badalona,per tant, sumen un punt dels últims nou.

Els jugadors del Bufalà arribaven a Argentona amb ganes de sumar la primera victòria de l'any i amb la il·lusió de no desenganxar-se més de les posicions de promoció a segona catalana.

Així doncs, el partit va començar amb un alt ritme ofensiu per part d'ambdós equips però on ningun dels dos era capaç de culminar cap jugada i avançar-se en el marcador. Aquest desencert venia en part de la duresa defensiva empleada per tots dos equips i on el col·legiat  Ruben Ramos va arribar a treure fins a cinc targetes als jugadors dels dos equips, sent una d'elles vermella directe al jugador del Bufalà Raul Gonzàlez en el minut 44. S'arribava així al descans amb un empat a zero i amb els badalonins en inferioritat numèrica.

La segona part va començar igual que la primera i la dinàmica del partit no canviaria en la seva totalitat i és que tot i haver-hi diferents opcions per als equips, la contínua duresa empleada feia inviable qualsevol opció de jugar ràpid i efectiu. I si l'àrbitre va tenir feina als primers 45 minuts, encara en tindria més a la segona part on les targetes que va treure van ser 9, de les quals una va ser la segona per al jugador de l'Argentona Soufiane El Maymouni que era expulsat al minut 67 i ,per tant, els dos equips es trobaven en igualtat numèrica.

I quan semblava que el partit acabaria amb empat a zero fa aparèixer la figura de Marc Olmo. El jugador local va aconseguir penetrar en la defensa badalonina i anotar l'únic gol del partit en el minut 88 i deixava molt pocs minuts de reacció al Bufalà.

Per tant, el Bufalà segueix sense conèixer la victòria en aquest any 2014 i actualment es troba en setena posició a nou punts del líder i a set de la promoció d'ascens mentre que l'Argentona es situa quart amb 38 punts.