El Llefià aconsegueix un empat.

  0
  3f51ec9d49bc461803b454a4875d5aa8_L.jpg

  El Llefià va fer un molt bon partit contra un dels millors equips de la categoria i va sumar un valuós empat a 1.

  La Unificació Llefià va sumar un empat a 1 a casa contra el Peralada, un dels millors equips de la primera catalana i que lluita fermament per l'ascens directe.

  Els locals, empentats per la seva afició, van sortir revolucionats i amb moltes ganes d'emportar-se el partit. Aquesta energia als primers compassos del partit es va veure recompensat amb el gol de Jordi Marco al minut 12, que feia creure en la vicòria final. Quan els badalonins van abaixar la seva intensitat el partit es va normalitzar; el Peralada va anar poc a poc guanyant la possessió i començar a dominar el ritme del partit. Fins a tres ocasions van tenir els visitants per empatar el marcador, però el porter local va tenir una destacada actuació i va neutralitzar-les.

  Al minut 49 el partit va començar a complicar-se pels locals, ja que Dani Santos era expulsat per doble amonestació, i aixó deixava als locals amb una inferioritat numèrica que es va notar massa.

  Els visitants van saber aprofitar aquesta superioritat i després del descans van aconseguir empatar el partit per mitjà d'Aleix Freixas, un gol que deixava molt tocat als locals. Tot i la superitat física i numèrica dels visitans, el Llefià va saber defensar la seva porteria i van aconseguir sumant un empat.