El Bufalà suma a Calella

0
    23
    bufala.JPG

Els de Badalona van guanyar tot i no fer un gran partit(0-1). El poc futbol i les ocasions fallades van ser lo destacable en el partit.

Els de Badalona volien retrobar-se amb la victòria i davant tenien un equip que no els posaria les coses fàcils.

El partit va començar amb tots dos equips tancats en defensa per la qual cosa es van poder veure molt poques ocasions durant els primers instants del partit i només aïllades ocasions aportaven emoció al partit. El partit estava mort i quan semblava que s'arribaria a la mitja part amb empat, el Bufalà va recuperar la pilota i va ser capaç d'avançar-se en el minut 37 de la mà de Roger Cacales. Amb aquest gol s'arribava al final dels primers 45 minuts.

La segona part va començar igual que la primera, però aquest cop era el Calella el que intentava marcar i poder empatar el partit, però el gran partit del porter visitant feia impossible que els locals aconseguissin l'empat. Un gran xut dels locals va fer tremolar els jugadors del Bufalà però un altre cop el porter demostrava la seva qualitat. Així doncs, s'arribava al final del partit amb una victòria visitant per la mínima.

El Bufalà ocupa la sisena posició amb 46 punts metre que el Calella es troba en penúltima posició amb 17 punts.