El C.C. Montigalà es converteix en el llunyà Oest americà

  0
  Feb-Marz RACO.jpg

  27/02/2014 – Tots els divendres i els dissabtes, fins al 29 de març, es portaran a terme multitud d’activitats relacionades amb el món de l’històric llunyà Oest americà, com tallers, jocs o festes de disfresses, entre moltes altres.

   

  El Centre Comercial Montigalà s’ha convertit, des del passat dia 21 de febrer i fins al 29 de març, en el llunyà Oest americà per a tots els nens i nenes que s’acostin a l’espai infantil El Racó de Monti, ubicat al costat d’una de les principals entrades del recinte comercial.

   

  Tots els divendres, des de les cinc de la tarda fins les nou de la nit, i els dissabtes d’onze del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a nou de la nit, es portaran a terme multitud d’activitats relacionades amb el món de l’històric llunyà Oest americà, com tallers, jocs o festes de disfresses, entre moltes altres.

   

  En el recinte s’ubicarà, a més a més, un toro mecànic adaptat per a ús infantil, perquè els petits més valents puguin muntar com a autèntics vaquers. Així mateix, a la zona multimèdia i audiovisual de El Racó de Monti es projectaran pel·lícules infantils relacionades amb la temàtica i s’oferirà la possibilitat de participar en videojocs infantils.

   

  Una experiència familiar

   

  El Racó de Monti va néixer el passat mes d’octubre, i funciona tots els divendres i dissabtes, amb activitats temàtiques supervisades per monitoris en un entorn de quasi 50 metres quadrats. En aquesta ocasió, amb la temàtica del llunyà Oest, Centre Comercial Montigalà s’acosta a un àmbit molt apreciat pels nens i les nenes, donat que uneix natura i aventura. Sota aquesta perspectiva, s’han dissenyat les activitats d’aquest mes.