El C.F. Bufalà s’acosta a la seva afició.

  0
  54
  BcvZjELIQAA_j52.jpg-large.jpeg

  06/01/2014 – El Bufalà segueix creixent i s'està convertint en un model a seguir.

  El club de futbol Bufalà no s'ha aturat durant les vacances de Nadal.

  Fins a 3 esdeveniments va organitzar la directiva de C.F. Bufalà durant les vacances de Nadal per , ara que poden, compartir unes jornades amb els seus seguidors i demostrar que la seva aposta per fer del Bufalà un club completament seriós i amb ganes de fer bé les coses és una realitat.

  El primer acte es va celebrar el dia 27 de Desembre a les instal·lacions del Bufalà, i es tractava d'un partit amistós entre la premsa i la directiva del club. És una iniciativa que va començar-se a celebrar l'any passat i va tenir molt d'èxit, i aquest any s'ha celebrat la segona edició. Un cop va acabar el partit, tots dos equips van anar a fer un pica-pica per reposar forces després del partit.

  Amb aquest acte, es va poder veure com el C.F. Bufalà manté una bona relació amb la premsa badalonina.

  La segona celebració va ser la 1ra jornada de solidaritat i salut. Es tractava d'una jornada on tots els nens de l'escola del Bufalà podien assistir a la xocolatada que s'havia muntat al camp de futbol a canvi de portar un aliment pels nens que més ho necessiten, que ho rebrien per mitjà de Càrites. Aquesta jornada va ser un èxit també, ja que a part de la xocolatada també va venir un podòleg esportiu a donar una xerrada als nens i es van muntar uns inflables i uns partidets de 3×3 o de futbol-tennis.

  Per últim, el dia 5 de Gener al matí, els components del primer equip del Bufalà i el seu director general van assistir al Centre Comercial de Montigalà per donar sang. Una altra iniciativa solidària que han fet que els seguidors del Bufalà sentin encara més afecte pel seu club.