El juvenil continua llançat cap al somni de la copa

0
    25

06/01/2014 – La temporada del juvenil A del CF Badalona està sent per emmarcar i a mida que passen les jornades el somni d'obtenir la classificació per a la copa del Rei sembla cada vegada més a prop. Els escapulats van llançats, i ho van tornar a demostrar aquest diumenge passat al camp del Centenari, doblegant el Saragossa (2-1). Com ja va passar fa unes jornades contra l'Espanyol, els de Javi Cuesta van haver de remuntar un marcador advers, ja que els aragonesos, tot just abans del descans, es van avançar amb el 0-1. Un resultat injust pels mèrits d'un Badalona molt superior, que havia generat un munt d'ocasions, inclòs un xut al pal. El pas pels vestidors i aquest gol en contra no va alterar pas el guió del matx, i en la represa el Badalona va traduir per fi en gols el seu domini. Pau i Lianes van  ser els golejadors d'un Badalona que va fer mèrits per obtenir un marcador més ampli i que no està donant treva a alguns dels "grans" de la divisió d'honor juvenil, que han sucumbit en el seu pas pel camp del Centenari. A més, la victòria contra els aragonesos encara té més mèrit si es té en compte que Javi Cuesta no va poder comptar amb algunes de les seves peces clau, com Cristian Carracedo, convocat amb el primer equip per Piti Belmonte.

La victòria contra el Saragossa consolida el Badalona en la segona posició (38 punts), mantenint els cinc de marge respecte el tercer, l'Espanyol, que aquesta jornada no va tenir pietat del cuer, el Menorca (5-1). El Barça segueix com a líder de la categoria, amb 44 punts, sis més que els escapulats, després de golejar l'Europa a domicili (0-4).  La pròxima jornada el juvenil del Badalona té un compromís clau per refermar la seva posició de privilegi, ja que visita el camp del Mallorca, quart classificat amb 29 punts.