El Cadet A triomfa a Saragossa (67-46)

0
    26

06/04/2015 – El FIATC Joventut es proclama campió del Torneig MHL Sports El Olivar, derrotant a la selecció espanyola U15.

El bàsquet formatiu de la Penya ha estat d’enhorabona durant aquesta Setmana Santa. El Cadet A del club ha aconseguit guanyar el prestigiós torneig internacional que MHL Sports organitza a Saragossa: el Torneig El Olivar.

El FIATC Joventut, entrenat per Dani Miret, es va desplaçar a la capital aragonesa el passat 2 d’abril per gaudir de quatre dies d’intensa competició. Al Torneig El Olivar hi han participat un total de 32 equips masculins i la Penya ha destacat per ser el millor bloc.

El Cadet A verd-i-negre es va proclamar campió derrotant en la final a la selecció espanyola U15 (67-46). El FIATC Joventut dominaria tot el partit, marxant al descans amb un avantatge de deu punts i trencant la final al tercer període (54-28).

Per accedir a la lluita pel títol, la Penya va haver de superar un conjunt d’obstacles difícils. En la fase de grups, el Cadet A derrotaria al Canoe ‘B’ (37-73), al CB Granollers (25-73) i al CN Helios (70-64).

El conjunt verd-i-negre accediria a les semifinals desfent-se de l’EASO (58-71) i va aconseguir el seu passaport per la final imposant-se al València Basket (83-57).