El Cadet de la Penya s’endú el derbi (79 a 71)

0
    34
    DSC_0313.JPG

19/11/2012

Els verd-i-negres van resoldre el partit a l'últim quart amb un parcial a base de bones defenses i contraatacs

El Cadet del Joventut va resoldre el derbi contra el Barça a l'últim quart.

Tots dos equips havien arribat als 30 minuts amb empat a 55 tot i que per camins diferents.

Mentre la Penya aconseguia ràpids contraatacs després d'aplicar bons conceptes defensius, el Barça castigava prop de la zona i amb accions individuals de Peno.

Els verd-i-negres van ser els primers en colpejar (8-2, 26-20 i 37-30) però no van poder fer més gran l'avantatge per la falta d'encert exterior. El Barça, amb 5 punts a l'últim minut de quart, va igualar el marcador al descans (37 a 35).

A la tornada dels vestidors, tots dos equips van jugar accelerats i això va igualar les forces i els defectes de cada un (55 a 55). Albert Real i dos contraatacs, van obrir un primer avantatge abans d'entrar en una fase en que el partit es fa travar (63 a 59).

El Joventut és el que millor va sortir de l'entrebanc, i aprofitant el cansament dels jugadors importants del Barça, va acabar decidint el partit.