El júnior del Barça guanya amb la tàctica del conill (64 a 73)

0
    32
    DSC_0425.JPG

19/11/2012

Els de Paco Redondo van arribar a guanyar per 12 punts a falta de 12 minuts, però Xavi Moix va remuntar i decidir des del triple

Quan dos equips estan igualats, els partits es decideixen per petits detalls.

I si a més és en una categoria de formació, les dinàmiques encara costen més de canviar.

Així el Barça no va saber aturar la Penya duran els primers 30 minuts, però va trobar l'encert exterior de la mà de Xavi Moix, que va posar el Barça per primer cop per davant a falta de 3 minuts (61 a 64), i el Joventut es va veure superat per la situació.

Fins aquell moment, els de Paco Redondo havien exhibit el seu catàleg de defenses pressionants i dos contra uns donant un sentit col·lectiu a la seva defensa.

Amb Sans i Abalde endollats, els verd-i-negres van aconseguir els primers parcials (15 a 6), que van certificar amb l'entrada de Costa (21 a 11) i dues antiesportives seguides (27 a 16).

La Penya va tenir una primer oportunitat d'agafar una renda superior als 10 punts però no va estar encertada prop dels cèrcols i el Barça ho va aprofitar per tornar a entrar al partit donant pilotes a Draskovic, que va fer 9 punts seguits (37 a 32).

Com en el partit del Cadet, al tercer quart tots dos equips es van accelerar i van perdre pilotes, però en aquest desconcert la Penya va ser la que en va sortir més beneficiada.

Dos triples de Gomila i la bona defensa de Bauzà sobre Draskovic van tornar a obrir escletxa per donar la màxima del moment (53 a 41), però el Barça encara va fer 5 punts abans d'acabar el quart per mantenir les opcions vives.

Dos triples de Moix i una cistella de Draskovic tornaven a igualar el partit (61 a 61) abans que Moix un altre cop avancés per primer cop els blaugranes (61 a 64). La Penya va fallar el següent atac, i Draskovic va decidir a l'altre banda del camp esmaixant un rebot (61 a 66). En el carrussel de tirs lliures la Penya va acabar rebent un càstig massa gran.