El Caldes tampoc aguanta el ritme del Badalonès (65 a 49)

0
    26
    x publicar badalones caldes.JPG
    17/12/2012
    Els del Vallès van sorprendre a l'inici, però no van aguantar 40 minuts al líder

El Badalonès va tornar a guanyar i ja té dues victòries de marge respecte els seus competidors.
    El Caldes (8é classificat) tampoc va aguantar el ritme del líder, que tot i veure's sorprès als primers compassos, va decidir el partit molt abans del final.
    Els visitants van etzibar un 2 a 10 inicial fruit de dos triples seguits després de jugar bons atacs. Abans del primer quart però, els de Xavi Grau ja van canviar la dinàmica, i més durs en defensa, van poder córrer i escurçar la diferència (17 a 13).
    Al segon quart el guió no va canviar, i la feina interior de De Pablo i Suñé va fer encara més gran el parcial (25 a 13).
    El Caldes es va tornar a enganxar al partit amb una zona (31 a 24 a la mitja part), però 3 triples seguits del Badalonès -1 de Jimeno i 2 de Morales– van eixamplar un altre cop la diferència (44 a 27). Llavors el Caldes ja no va tenir forces per tornar a competir, i l'avantatge va arribar ràpidament fins els 23 (57 a 34).
    Els 3 últims minuts de tràmit van permetre al Caldes maquillar el marcador fins el 65 a 49 final.