El camp de Bufalà acollirà dissabte el XX Torneig de Futbol Contra les Drogues

  0
  48
  Futbol Contra les Drogues.jpg

  04/12/2014 – Amb l'objectiu de fomentar el rebuig al món de les drogues, no només entre els més joves, si no també entre els adults.

  El proper dissabte 6 de desembre es celebrarà a Badalona la XX Edició del Torneig de Futbol Base Contra les Drogues, esdeveniment esportiu organitzat i promogut per la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB). 

   

  El FC Barcelona, Factory Players, CE Sant Gabriel, CF Mollet, CF Montgat, CF Bufalà, UE Cornellà i Gimnàstic de Manresa, seran els vuit equips de futbol que participaran en aquesta competició.

   

  El torneig es durà a terme a les instal·lacions esportives del Camp Municipal de Bufalà (carrer Campoamor, 39), on es realitzaran diversos partits entre les 11 i les 19 hores, amb una pausa per poder dinar i reposar forces.

   

  L’objectiu d’aquest torneig i de la FAVB és fomentar el rebuig al món de les drogues, no només entre els més joves, sinó també entre els adults.

   

  Tots els equips participants són de categoria aleví i el format de competició consta d'una fase de grups classificatòria per semifinals i final. El torneig es disputarà en els dos camps de futbol 7 del Municipal de Bufalà i de forma simultània. El grup 1 està format pel FC Barcelona, el Factory Players, el Sant Gabriel i el CF Bufalà. El grup 2 el composen el CD Montgat, el CF Mollet, la UE Cornellà i el Gimnàstic Manresa. 

   

  Els horaris de la fase de grups són els següents: a les 11h s'obrirà el torneig amb un FC Barcelona – CF Bufalà (camp 1) i amb el Montgat – Mollet (camp 2). A les 11:30h el Sant Gabriel s'enfrontarà al Factory Players (camp 1) i el Gimnàstic Manresa es veurà les cares amb el Cornellà (camp 2).

   

  Tot seguit, a les 12h, Barça i Sant Gabriel s'enfrontaran entre ells (camp 1), igual que el Montgat i el Gimnàstic Manresa (camp 2). A les 12:30h serà el torn pel CF Bufalà – Factory Players (camp 1) i pel Mollet – Cornellà (camp 2). Els darrers partits del matí es jugaran a les 13h (Sant Gabriel – Bufalà i Gimnàstic Manresa – Mollet) i a les 13:30h (Factory Players – FC Barcelona i Cornellà-Montgat). 

   

  Després d'una aturada per dinar, la competició tornarà a començar a la tarda amb la fase de consolació i el tercer i quart lloc de consolació (15:30h-16:30h). La fase definitiva del torneig s'iniciarà a les 16h, amb la disputa de les semifinals (16h) i la final i el tercer i quart lloc (17h). 

   

  La a XX Edició del Torneig de Futbol Base Contra les Drogues compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, Tusgsal, Factory Players i el Club Futbol Bufalà.