El camp de Montigalà rep la final de la XIX Copa d’Espanya

  0
  58
  dracs pioners.jpg

  06/12/2013 – Els Badalona Dracs reben aquest dissabte, a les 16 h, els Pioners de L'Hospitalet per disputar la gran final de la XIX Copa d'Espanya de futbol americà.

  Després de guanyar la Copa Catalana, aquest dissabte 7 de novembre, a les 16 hores, al Camp Municipal de Montigalà es coneixerà el campió de la XIX Copa d’Espanya, on se citaran dos dels equips més lluitadors del futbol americà nacional: els Pioners de L’Hospitalet i els Badalona Dracs.

   

  Per part dels Pioners, els nois de Teo Polanco es presenten en aquesta final després d’haver guanyat a Osos Rivas per un ajustat 8 a 15. En el partit de dissabte comptaran amb la direcció de joc del veterà Ramon Figueroa, l’atac de Víctor Martín i la defensa de Willy Grace, Francis Barranquero i Stephane Morin, que intentaran aturar l’atac dels Dracs.

   

  Per part dels Badalona, que es presenten a aquesta final després d’haver guanyat a Las Rozas Blackdemons per un contundent 13 a 31, venen amb la moral alta després d’aconseguir la seva quarta copa catalana. L’equip badaloní estarà dirigit pels internacionals Rubén Beltrán i Sergi Gonzalo i comptaran amb Cesar Brugnani i Javier Fernández per al joc de carrera i amb Quim Fornaguera, el veterà Ferran Llinas o entre altres per al joc aeri. A la defensa, els veterans Jordi Soler i Felipe Archilla, juntament amb Xavi Mingo o Daniel Fanco i Daniel Ferrer, que intentaran aturar l’atac dels Pioners de L’Hospitalet.