El camp del Llefià es reobre completament

  0
  C2W24qwWQAAIRYW.jpg

  24/01/2017 – Tres mesos després de l’esllavissada, la instal·lació municipal pot recuperar la total normalitat.

   

  Gran notícia per a la Unificació Llefià. A partir d’aquesta tarda mateix el club ja té permís per utilitzar tota l’extensió del terreny de joc. Des que el passat 15 d’octubre la instal·lació patís una esllavissada en un dels seus laterals, la meitat del terreny de joc estava protegit amb tanques.

   

  El 29 de desembre van començar les actuacions per arreglar el talús que feia frontera amb el camp de futbol i ara, gairebé un mes després, aquestes obres han arribat a la seva fi.

   

  El talús de 14 metres que hi havia al Municipal de Llefià s’ha substituït per uns graons de quatre metres i dos de dos metres i mig. Això ha dotat la zona de molta estabilitat i l’Ajuntament ja té certificat que no hi ha cap perill pels usuaris.

   

  Avui mateix s’ha donat l’ordre perquè el camp es pugui reobrir, tot i que encara manquen per instal·lar dues tanques protectores a la part inferior i superior del talús.

   

  La mateixa Unificació Llefià té permís per posar les banquetes i per retirar les tanques protectores provisionals per tal que els seus equips de futbol onze puguin tornar a jugar com a locals. En principi, des d’aquesta mateixa tarda ja es pot entrenar amb normalitat. El club respira després de tres mesos i una setmana a l’exili.