El caos de Renfe a Barcelona obliga la R1 a finalitzar recorregut a Badalona

  0
  50
  renfe caos.jpg

  09/02/2016 – TUSGSAL ha posat a disposició dels usuaris un reforç d'autobús especial per connectar l'estació amb Barcelona.

  Nou matí de caos a les línies barcelonines de Renfe. Un incendi provocat aquesta matinada a l'estació abandonada de la Marina, prop de l’estació de l’Arc de Triomf, degut a l'acumulació d'escombraries, ha omplert els túnels de la xarxa de Rodalies de fum i això ha impedit l’entrada dels combois a la capital catalana des de primera hora del matí.

   

  La R1, concretament, finalitza el seu recorregut –i el comença en sentit Maresme- a Badalona, on centenars de persones s’han hagut de baixar i continuen baixant per enfilar Martí Pujol i arribar a Barcelona a través de la L2 de metro, des de Pompeu Fabra. TUSGSAL està posant a disposició dels usuaris autobusos de reforç per desplaçar-se des de l’estació de Renfe de Badalona fins a Barcelona, passant per Pompeu Fabra i realitzant el mateix recorregut que la B25, fins a Ronda Sant Pere. Des del grup de transports badaloní indiquen que el servei especial s'ha mantingut com a protocol d'actuació amb l'AMB fins que s'ha resolt el normal funcionament de Renfe.

   

  Segons Renfe, les incidències han afectat a 210 trens i més de 72.000 passatges. La cirulació dels trens s'ha restablert cap a migdia, tot i que la normalitat total no tornarà fins a les 17h, segons la Conselleria de Territori.