El Museu de Badalona acull la presentació del llibre ‘Cop de CUP’

  0
  2013-01-28 - CUP Badalona - Llibre Cop de CUP al Museu.JPG

  31/01/2013 – Escrit per David Fernández i Julià de Jòdar, que seran avui a Badalona, relata una primera però acurada aproximació a la formació política.

  Badalona acull aquest avui la presentació del llibre Cop de CUP, en el que David Fernández i Julià de Jòdar relaten una primera aproximació, acurada i en profunditat, a la formació política que va irrompre el passat novembre al Parlament de Catalunya per primera vegada.

   

  Segons la pròpia Candidatura d’Unitat Popular, es tracta del primer llibre on es parla de la història, el present i futur del partit, de les contradiccions internes, els desafiaments externs, els dubtes i la composició d’una organització petita però vista darrerament com un dels fenòmens més trencadors de la política catalana. Tot plegat, al voltant dels “eixos indestriables de la lluita de les classes populars als Països Catalans: la independencia i la transformació social”.

   

  La presentació comptarà amb la presència dels dos autors i se celebrarà al Museu de Badalona, a partir de les 7 de la tarda.