El Carnestoltes arriba a diferents barris de la mà de les entitats veïnals i comercials

  0
  52
  Carnestoltes.jpg

  05/02/2016 – Hi haurà un concurs de disfresses a La Salut i cercaviles als barris del Centre i Bufalà.

   

  Un any més la ciutat de Badalona i els seus barris  es disfressaran i tornaran a sortir al carrer. Aquest cap de setmana se celebren els actes centrals de la festivitat de Carnestoltes, que un cop més arribarà als barris de La Salut, Centre i Bufalà  de la mà de les entitats veïnals i comercials.

   

  La Salut

  Per segon any consecutiu i sembla que ja es torna a consolidar després d'una pausa per manca de recursos econòmics, l'associació de comerciants del passeig de La Salut celebren aquest dissabte, 6 de febrer a les 6 de al tarda, la seva tradicional de Carnestoltes, que viurà la 19a edició. Els comerciants, com de costum, premiaran les disfresses individuals o en parella i les comparses, tant infantils com adults. També, els animals domèstics disfressats podran participar per adquirir un premi de 50 euros. Tots els premis, que oscil·len entre 30 i 150 euros, seran vals de compra que es podran fer servir en el mateix centre comercial del passeig de La Salut. En total es repartiran 1.080 euros. Per participar en el concurs és necessari fer inscripció prèvia a la Xurreria Rodriguez (passeig de La Salut, 76) abans de les vuit del vespre d'aquest divendres. A més a més, hi haurà un photocall gratuït que realitzarà la Penya Fotogràfica de Badalona.

   

  Centre

  La Faràndula de Badalona, amb la col·laboració dels comerciants del Badacentre, organitza per aquest dissabte a les 17h la seva tradicional rua de Carnestoltes del Centre. El punt de trobada serà a la plaça de la Plana i recorrerà el carrer del Arbres, l'avinguda Marti Pujol, passeig de Maignon, carrers de la Pietat, de Mar, del Canonge Baranera ide Santiago Rusiñol fins la plaça del Sol, i no la plaça de la Vila com s'havia fet en edicions anteriors. Durant la cercavila es farà el tradicional Capta de Carnestoltes per recollir els dolços del berenar.

   

  Bufalà

  Des de les AMPAS de les escoles, amb la col·laboració dels comerciants i l'associació de veïns de Bufalà, aquest diumenge, 7 de febrer a les 11h, tindrà sortida a la tercera rua de Carnestoltes, que enguany la temàtica serà el mar. Sortirà des del parc de Can Barriga i passarà pels carrers Daudí i Independència, plaça Boada, carrers Boada, Torrents i Lladó, avinguda Marti Pujol i carrer Filosofia fins a l'escola Les Ciències, on hi haurà animació, música i altres sorpreses a partir de les 12h. Però la festa no acabarà aquí perquè el proper dissabte, 13 de febrer a les 11h, tindrà es realitzarà la sortida de l'enterrament de la sardina a la muntanya. El punt de trobada serà al camí de Sant Jeroni de la Murtra, a l'alçada del Centre Sociosanitari El Carme.