La joiera Glòria Pardo presenta unes polseres solidàries contra el càncer

  0
  Gloria Pardo.JPG

  05/02/2016 – Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, la joieria ha dissenyat uns braçalets, dels quals es destinaran uns beneficis íntegrament als Hospitals Vall d'Hebron i Germans Trias i Pujol.

  Aquest dijous, 4 de febrer, s'ha commemorat el Dia Mundial Contra el Càncer, i per aquest motiu, la joieria Glòria Pardo, la Fundació Badalona Contra el Càncer han presentat una idea rellevant, que per primera vegada a Badalona es vincula un projecte de joieria amb una iniciativa solidària. Es tracta de tres polseres diferents, dels quals els seus beneficis es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer.

   

  Els braçalets, que ja es poden adquirir exclusivament a la mateixa joieria durant tot l'any, situada al carrer Francesc Layret número 12, són un disseny de Matilde Secall que representa el Sol sota el lema 'Un raig d'esperança'. En primer lloc trobem els braçalets infantils en tres colors diferents que es poden aconseguir per un preu de 19 euros, dels quals aproximadament uns 6€ es destinaran a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. D'altra banda, la polsera de plata es pot assolir per 39€ i la d'or per més de 300€, i es destinaran uns 20 i 60€, respectivament, a l'Hospital Germans Trias i Pujol.  

   

  Aquest és el primer any d'aquest projecte solidari, però la intenció des de la joieria és que any rere any es presentin noves col·leccions i tingui una continuïtat per afrontar aquesta malaltia. A més a més, Glòria Pardo ha confirmat que les polseres han tingut molt d'èxit abans de la seva presentació i ja s'ha realitzat diversos encàrrecs.

   

  A més de coneguts i veïns de l'entorn, l'acte de presentació va comptar amb la presència de la directora assistencial de l'Institut Català d'Oncologia a Badalona, Clara Pujol, i de membres de la Fundació Badalona Contra el Càncer, entre ells el president Miquel Carreras.