El carrer Coll i Pujol reobre després de sis mesos d’obres

  0
  coll i pujol.jpg

  25/11/2015 – El pressupost d’aquestes obres, que van començar el passat mes d’abril, ha estat de gairebé un milió d’euros.

  La passada setmana es va obrir al trànsit el carrer de Coll i Pujol, entre els carrers d’Anselm Clavé i de Ventura Gassol, després de sis mesos d’obres de reurbanització que han permès remodelar i transformar el principal carrer del barri.

   

  L’execució del projecte ha suposat la millora de la xarxa de clavegueram, de la pavimentació, de l’enllumenat, de la senyalització i del mobiliari urbà. També s’han retirat les xarxes aèries i s’han millorat les infraestructures de la xarxa d’aigües i la connexió de línies d’alta tensió entre centres de transformació. Un cop s’ha obert el carrer al trànsit, els treballs continuaran amb la plantació de jardineria i l’adequació del solar del carrer Porvenir per millorar el seu funcionament.

   

  El pressupost d’aquestes obres, que van començar el passat mes d’abril, ha estat de gairebé un milió d’euros. La reobertura del carrer de Coll i Pujol ha suposat el restabliment dels recorreguts de les línies d’autobús que circulen per aquest carrer.