L’Associació de Poesia Pont del Petroli celebra 15 anys amb quasi una trentena d’artistes

  0
  Pont del Petroli_1.JPG

  25/11/2015 – L'Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli ha arribat als 15 anys d'existència amb un munt d'activitats i publicacions a les seves esquenes.

  L'Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli ha arribat als 15 anys d'existència amb un munt d'activitats i publicacions a les seves esquenes i volen celebrar-ho amb una festa cultural que comptarà amb tots els col·laboradors de l'entitat i amb alguna sorpresa afegida. Prop d’una trentena de poetes, escriptors i artistes participaran en aquest esdeveniment de commemoració, que estarà amenitzat per la música de Difícil Equilibrio. Serà aquest divendres, a partir de les 19.30h, a l’Espai Betúlia.

   

  L’Associació neix a Badalona l’any 2000 amb la publicació d’un volum col·lectiu de poemes de Teresa d’Arenys, Jaume Costa, Maria Antònia Grau, Pep Mita, Primitiva Reverter i Paco Fanés. Els dos seus principals objectius han estat la difusió de projectes en l’àmbit de la poesia i la producció d'exposicions i projectes d’art contemporani.