El carrer de Mar, només transitable en sentit descendent entre les 19h i les 21h

  0
  55

  A partir d’avui dimecres 27 de maig, totes les persones que vulguin passejar pel carrer de Mar, entre les 19 i les 21 hores, només ho podran fer en sentit descendent.

  Coincidint amb l’entrada de Badalona en la fase 1 de desconfinament, aquesta via comercial del centre de la ciutat ha registrat importants aglomeracions de persones. Per aquesta raó, la mesura que a partir d’avui s’aplica té com a objectiu evitar aquestes concentracions de persones i garantir les distàncies de seguretat.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que “no es pot abaixar la guàrdia i tothom ha de ser responsable”. “Creiem que no es pot repetir la imatge d’un carrer de Mar ple de gom a gom on no es respecten les distàncies de seguretat. La meva voluntat és que aquesta mesura que avui comencem a aplicar sigui temporal i que aviat els vianants puguin tornar a caminar pel carrer de Mar amunt i avall com sempre, però respectant les distàncies de seguretat que s’han de mantenir en aquest context de crisi sanitària”, ha afegit.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí