El carrer Francesc Layret queda tallat al trànsit aquesta tarda

  0
  37

  04/05/2013 – La Badalona Shopping Night i la Trobada de Gegants, actes de les Festes de Maig, impulsen el tall, que provocarà modificacions de mobilitat.

  La celebració en el marc de les Festes de Maig, aquest dissabte 4 de maig, de la 1a Badalona Shopping Night i de la Trobada de Gegants, obligarà a tallar el trànsit del carrer de Francesc Layret des de les 17 i fins a les 24 hores, en el tram comprès entre l’avinguda d’en Martí Pujol i el carrer d’Eduard Flò/carrer de la Mercè (que quedaran oberts al trànsit).

   

  Aquest tall de trànsit comportarà tota una sèrie de canvis a nivell de mobilitat al centre de la ciutat durant unes hores. Els autobusos i vehicles privats s’hauran de desviar a l’alçada de l’avinguda de Martí Pujol i seguir un itinerari alternatiu pel lateral de l’autopista i l’avinguda del President Companys, per incorporar-se novament a Francesc Layret. Al llarg d’aquest itinerari se situaran diverses parades d’autobús alternatives. Només podran accedir pel carrer Francesc Layret els veïns del carrer Arnús i el seu entorn.

   

  D’altra banda, el carrer de la Soledat canviarà de sentit cap a Barcelona, en el tram comprès entre Arnús i Lleó per donar entrada i sortida als vehicles. Per accedir a aquests carrers es podrà fer servir el carrer de Sant Josep. El carrer Lleó tindrà doble sentit de circulació, entre Francesc Layret i Soledat, per poder tenir accés als aparcaments de la zona.

   

  Els pàrquings situats al tram de Francesc Layret que quedarà tallat al trànsit no es podran utilitzar durant aquestes hores. Per aquesta raó, s’ofereix als seus usuaris la possibilitat de fer servir l’aparcament municipal de Pompeu Fabra amb un tiquet gratuït de 24 hores (de 14 hores del dissabte fins a les 14 hores del diumenge).

   

  El carrer de Jaume Borràs serà de doble sentit per poder donar sortida i entrada al pàrquing i als veïns d’aquest carrer per Via Augusta. D’altra banda, el carrer d’Eduard Flò quedarà obert al trànsit i serà d’un únic sentit accedint de Via Augusta fins a Francesc Layret. El carrer del Carme serà de doble sentit de circulació, entre Sant Pere i Francesc Layret.

   

  Per accedir al carrer d’en Prim, el tram del carrer Sant Pere, entre carrer de la Mercè i Sant Francesc d’Assís, serà de doble sentit de circulació.