El Tricile presenta al Zorrilla el seu esperit ‘Forever Young’

  0
  forveryoung.jpg

  04/05/2013 – Badalona acull la comèdia musical que ha fet somriure a més de 139.000 espectadors; en doble sessió, a les 19 i les 22 hores.

  El Tricicle reivindica l'alegria i la il·lusió de viure en Forever Young, la comèdia musical que ha fet somriure més de 139.000 espectadors després d'un any de gira per Espanya i que aquest dissabte arriba al Zorrilla en doble sessió, a les 19 i a les 22 hores.

  Aquesta és la història d'uns rockers que conviuen en un geriàtric l'any 2050: un vell mestre de piano; una diva que va participar en el Festival de Woodstock i que va guanyar l'Eurovisió; un exmembre de La Fura dels Baus; un altre rocker amb esperit de hippy i una parella d'okupes que són els protagonistes de l'obra i que marquen el ritme musical d'aquesta proposta tan particular.

  I és per tot això que aquesta comèdia es converteix en una alenada d'aire fresc, en un cant a la vida quotidiana. Es tracta d'un espectacle tendre, divertit i intel·ligent, dirigit a públics de qualsevol edat, perquè els vells rockers no moren mai.