El cas Jurado i el cas Gómez coincidiran aquesta tarda al Ple de l’Ajuntament

  0
  67
  Ple ordinari del 27 de novembre.JPG

  18/12/2012 – Els dos polèmics afers seran objecte de debat a la sessió d'avui, darrera del 2012 i que també servirà per aprovar una moció de defensa de la immersió llingüística del català.

  El Ple de l’Ajuntament es torna a reunir aquesta tarda en la que serà l’última sessió ordinària del 2012.  Encara que l’ordre del dia és bastant reduït si es compara amb altres mesos, és probable que el gruix del debat arribi durant el torn obert de paraules i les mocions.

   

  Els dos empresaris que han denunciat al Consistori per impagament de les obres presumptament encarregades per David Gómez compareixeran aquesta tarda davant de tot el plenari per exigir la liquidació del deute. Més tard, els tres grups de l’oposició presentaran una moció en relació a l'acord adoptat per la comissió d’investigació del cas Jurado. D’aquesta forma, coincidiran, per primer cop en la sala de plens, dos dels afers més polèmics amb els quals el govern municipal porta mesos i setmanes bregant.

   

  També aquesta tarda CiU, PSC i ICV-EUiA mostraran el seu recolzament al model d’immersió lingüística mitjançant una moció de rebuig al nou esborrany de reforma de llei educativa que el ministra Wert presentà ara fa uns dies i que tanta polseguera ha creat. Faltarà veure, però, quin serà el posicionament del PP local.