El poliesportiu de Montigalà acull la VI Cantada de Nadales del Districte 2

  0
  53

  18/12/2012 – Més de 300 nens i nenes de quatre escoles públiques d'infantil i primària participaran en la festa popular.

   

  El poliesportiu de Montigalà, ubicat al carrer de Rossini cantonada carrer de Mendelsshon, serà l’escenari demà, 19 de desembre, a les 10 hores, de la VI Cantada de Nadales del Districte 2. El festival comptarà amb la participació de més de 300 escolars pertanyents a les escoles públiques d’infantil i de primària Miguel Hernández, Folch i Torres, Joan Miró i Montigalà.

   

  Aquesta popular festa nadalenca forma part de les activitats que porta a terme la Comissió Educativa del Pla Educatiu d’Entorn del barri de la Pau i està gestionada per una grup de treball de mestres especialistes de música dels centres de primària.

   

  L’objectiu de la VI Cantada de Nadales del districte 2 és potenciar la música com a forma d’expressió de tots els pobles, a més de realitzar un treball en xarxa entre el professorat i els alumnes dels diferents centres educatius de primària. El resultat final és l’oferiment d’aquest concert a les famílies dels nens i nenes que viuen al districte 2.

   

  El Pla Educatiu d’Entorn és una iniciativa promoguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb els centres educatius, les AMPA i les entitats i associacions dels barris de la Pau, Sant Roc, Llefià i la Salut. El pla desenvolupa activitats orientades a garantir la igualtat d’oportunitats, donar a conèixer el teixit associatiu de la ciutat i afavorir la cohesió social a través de l’educació intercultural.